Случва се главно когато се движи по неравен път и само пресветва лампичката.Има ли от какво да се притеснявам,а и дори да няма от какво може да се получава че е дразнещо.Искам да отбележа,че в момента колата е с откачено гърне,ако има нещо обшо
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пресветване на лампата за ръчната
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от lizol Покажи съобщениеПри мен беше в комбинация с датчика за ABS-a даже. Странен факт!
А колегата,както каза ФЕРАРИСТ, да си провери нивото на спирачната течност.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от DZVERA Покажи съобщениеЩом ти свети лампичката за ръчна спирачка значи спирачната течност ти е намаляла,а тя намалява когато се изразходват накладките.
поздравиАлфа 156 1.9JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от MUtrata Покажи съобщениеПри мен предния носач строшен и губеше маса явно датчика и мигаше
Comment
-
при "строшен носач" малко преди да почне да ти присветква лампата,ще чуеш и усетиш много неприятен шум...и не само.......стига побърквайте човека.....156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Виж в под лоста за ръчната - има един датчик за положение на лоста.Когато е вдигнат индикира чрез лампата, че ръчната е задействана.Може да се е откачил кабела и да опира из купето.(Лампата се управлява от прекъсната маса)Alfa Romeo 159 1.9 16V SW
Comment
-
Същото е и при мен. Преди време светна лампата на ръчната при ускорение, като спра и загася колата и после запаля лампата загасва. Днес ми го направи 2 пъти този номер: при ускорение светва, минах цялото Беклеме без да светне при пиране. При мен свети и лампата за АБС. НИвото на спирачната течност е намаксимума.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alamo Покажи съобщениеСъщото е и при мен. Преди време светна лампата на ръчната при ускорение, като спра и загася колата и после запаля лампата загасва. Днес ми го направи 2 пъти този номер: при ускорение светва, минах цялото Беклеме без да светне при пиране. При мен свети и лампата за АБС. НИвото на спирачната течност е намаксимума.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от MUtrata Покажи съобщениеПри мен предния носач строшен и губеше маса явно датчика и мигаше
sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от jicaa Покажи съобщение.Както казах гърнето м ие откачено и забелязах,че лампата свети при ускорение на колата,някакви идеи ?sigpic
Alfa 164 2.0 TS ................Fiat Stilo 1.9JTD
Alfa 156 SW 1.9 JTD ........Fiat Tipo 1.9 TD
Comment
Comment